Медийни партньорства

 

Logo-Danybon-oficialno

 

„Данибон“ е създаден през 2010 г. и през годините се утвърди като марка, която помага и е полезна на своите читатели с ценната информация, която публикува. Основни теми в сайта са образование, възпитание, бизнес, мениджмънт, комуникации, а дори и по-забавните рубрики се стремят да допринесат с допълнително знание. „Данибон“ се радва на лоялна, интелигентна и високообразована аудитория, която също се стреми ежедневно да трупа знания и да се усъвършенства. Това прави сайта интересен за медийни партньорства.

Ако сте организатор на международно или национално значимо събитие или инициатива, които са близки до тематиките в сайта „Данибон“, можете да отправите покана за медийно партньорство. Важно условие е по никакъв начин да не поставя партньорите на сайта от рубриката „Представи се“ в по-неизгодна позиция. Вашето предложение ще бъде разгледано и ще получите отговор. „Данибон“ винаги внимателно подбира проектите, които подкрепя и е възможен отказ, ако се прецени, че събитието няма да обогати аудиторията на сайта или не отговаря на ценностите, политиката и тематиката на сайта.

При положителен отговор „Данибон“ се ангажираме да публикува статия за проекта или събитието.

Очакванията към Вас са да поместите логото на „Данибон“ на сайта на проекта и на всички рекламни материали, а така също името „Данибон“ да присъства в съобщенията до медиите.

 

Контакти: marketing@danybon.com

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist